Vårdsbergs GK 013-590 82 / Linköpings Golfklubb 013-26 29 90

Tusen tack för sommaren 2021!

Så börjar golfsäsongen 2021 lida mot sitt slut och vi ser med glädje tillbaka på golfsäsongen 2021 –  vilka härliga och utvecklande kurser och lektioner vi har haft och vilka fantastiska spelare vi har fått möta – TUSEN TACK till er alla, stora som små!

Nu stängs online bokningen på Vårdsbergs hemsidan men vi välkomnar er som vill fortsätta att träna teknik under vintern att ta kontakt med oss via mail. Vi kan säkert hitta möjlighet och tider att utveckla er golf, och tipsar även om våra duktiga kollegor på Landeryds GK som fortsätter att ge lektioner och kurser året ut.

Vi önska er alla en riktigt fin golfhöst och ett härligt avslut på 2021.

Med vänliga hälsningar
Josefine och Karin

Tusen tack för sommaren 2021!
Rulla till toppen
Vårdsbergs Golfklubb