Medlemsavgifter

Medlemsavgifter 2022

Alla medlemsformer är tillsvidare utan uppehåll så länge medlemmen inte meddelar någon ändring.
Fakturering av årsavgift sker i januari eller direkt anslutning till uppstart av nytt medlemskap. Fakturan skickas via e-post.

Fullvärdigt medlemskap 3 939 kr + GIT-avgift + städavgift
Fritt spel på banan alla tider och dagar. Dessutom ingår fritt spel på Vesterby helgfria vardagar samt fritt spel på Landeryds korthålsbana.

Vardagsmedlem* 2 939 kr + GIT-avgift + städavgift
Fritt spel vardagar måndag till fredag, med starttid kl. 14:20 eller tidigare. Dessutom ingår fritt spel på Landeryds korthålsbana.

Junior 0-21 år** erlägger avgift 100 kr x ålder + 100 kr + städavgift och GIT-avgift

Familjemedlemskap: För familjemedlemmar folkbokförda på samma adress är maxbeloppet för medlemskapsavgifterna 8 700 kr + städavgifter. Fakturan skickas via e-post till familjens kontaktperson.

Greenfeemedlem 689 kr + GIT-avgift
Greenfeemedlem betalar ordinarie greenfee även på den egna klubben.

I samtliga medlemskap ingår dessutom tidningen Svensk Golf och Golfguiden direkt hem i brevlådan samt Svenska Golfförbundets medlemsförsäkring.

* Gratis spel vardagar fram till och med kl.14:20. Ordinarie greenfee gäller från kl. 14:30 och framåt vardagar samt lördagar, söndagar, helg/afton/röd dag och klämdag.
** Junior till och med det år man fyller 21 år. Ex: junior 7 år har årsavgift 800 kr + GIT-avgift + städavgift.

Förklaring till avgifter
GIT-avgift: 63 kr, avgift som klubben betalar till Svenska Golfförbundet för utveckling och användning av Golfens IT-system.
Städavgift:  300 kr per medlem återbetalas vid närvaro på städdagen genom ett presentkort och som kan utnyttjas på följande ställen:

• Shop på Vårdsberg och Landeryd
  • Restaurangerna på Vårdsberg, Landeryd samt dess kiosker
Skåpavgift: 500 kr för 2 stycken skåp och ett inpasseringskort, med 24 timmars övervakning och tillgång dygnet runt.

Kontakta kansliet på Landeryds GK på 013–36 22 10 / kansli@landerydsgolf.se om du är intresserad, eller anmäl dig direkt på Medlemsansökan elektroniskt >

Välkommen som medlem!