Banan

Banan är stängd tisdagar fram till kl. 10 pga banunderhåll.

Spelsäsongen på Vårdsbergs Golfklubb är härligt lång. Banan är öppen året runt så länge det inte råder snö eller frost.

Banan har nio hål med en normal svårighetsgrad med par 34.
Vårdsbergs Golfklubb bildades 1997 och blev spelklar 1999.

Slope

HANDICAPUTRÄKNING NIOHÅLSROND: Hålen inom varje 9-hålsbanslinga har handicap 1-9. Halvera ditt spelhandicap.
Har du ojämnt spelhandicap får du räkna ditt halva slag som ett helt slag.

ARTONHÅLSROND: Hålen inom varje 9-hålsbanslinga har handicap 1-9. Räkna ditt halva spelhandicap per 9 hål.
Spelare med ojämnt spelhandicap får ta ut sitt udda slag på första 9-hålsslingan.
Exempel: Vid spel över 18 hål har spelare med 31 i spelhandicap 16 slag på första 9 hålen och 15 slag på de andra 9 hålen.

Slopetabell Damer
Slopetabell Herrar

Driving Range

Rangen är stängd pga. renplock och klippning måndagar från kl. 20 till tisdagar kl. 10 samt torsdagar från kl. 20.
Rangen är upplyst på kvällarna.

Det går bra att använda betalkort i bollmaskinen, polletter köps i Receptionen under dess öppettider.

Rangen är 200 meter lång och det är absolut förbjudet att slå över staketet då det kan träffa spelare på banan.

Framtidens golfbana

Framtidens golf spelas på en niohålsbana. Nästa generation golfspelare kommer att vara tidseffektiva och kommer att kräva smidighet och enkelhet. De vill ha en komplett bana där allt finns.

Vårdsbergs Golfklubb bygger på idéer för framtidens golfspelare.

Banrekord

Herrar