Banan

Banöversikt och Historia

Banan har nio hål med en normal svårighetsgrad.
Vårdsbergs Golfklubb bildades 1997 och blev spelklar 1999.

Rangen är öppen dygnet runt och är upplyst på kvällarna.
Det går bra att använda betalkort i bollmaskinen, polletter köps i Receptionen under deras öppettider.
Rangen är 200 meter lång och det är absolut förbjudet att slå över staketet då det kan träffa spelare på banan.

Framtidens golfbana

Framtidens golf spelas på en niohålsbana. Nästa generation golfspelare kommer att vara tidseffektiva och kommer att kräva smidighet och enkelhet. De vill ha en komplett bana där allt finns.

Vårdsbergs Golfklubb bygger på idéer för framtidens golfspelare.

Altanen i anslutning till caféet vetter mot den natursköna slätten. Utsikten är bedövande och kan stärka spelare inför kommande spelrunda. Men den kan också vara den trevliga avrundningen efter en förmiddag med spel på nio hål.

Spelsäsongen på Vårdsbergs Golfklubb är härligt lång.
Banan ligger på en grusås i söderläge och sluttar så att väta lätt rinner av och bort från banan.

Banrekord

Herrar
Tee 46 (gul)
2011-09-11  65 slag , Michael Persson, Vreta Kloster GK

Damer
Tee 43 (röd)
2014-09-07,  71 slag, Susanne Hanning-Svensson, Vårdsbergs GK

VÄLKOMMEN ATT SPELA HOS OSS!