Vårdsbergs GK 013-590 82 / Linköpings Golfklubb 013-26 29 90

PRO

PRO

Kära medlemmar på Vårdsbergs GK!

Jag är oerhört stolt och glad över att få presentera mig själv som ansvarig tränare här på vår fantastiska golfklubb. Mitt namn är Philip Arm, och jag är redo att ta din golfupplevelse till helt nya höjder!

Med över 20 års erfarenhet inom golfvärlden och en passion för att hjälpa spelare att nå sin fulla potential, är jag fast besluten att skapa ett träningsutbud som tillhandahåller alla delar av det som krävs för att ni ska utvecklas som golfare och människor. Jag strävar alltid efter att erbjuda den högsta kvaliteten av träning och coaching, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren golfare.

Vad du kan förvänta dig av min träning:

Jag tror på att skräddarsy träningen för varje enskild spelare för att maximera deras potential och uppnå de mål som sätts ut. Den individanpassade träningen omfattar allt ifrån svingteknik till strategi, och även den fysiska aspekten av golfen. Att din kropp mår bra och tål att utföra golfsvingen är väldigt viktigt, då svingen är en väldigt monoton rörelse. Mitt mål är att kunna vara där för dig och hjälpa dig bemästra alla aspekter av din golf, med oändlig motivation, engagemang och stöd för att hjälpa dig nå dina mål inom golfen.

Vare sig du är nybörjare eller erfaren spelare – låt mig hjälpa dig att bli den bästa golfare du kan bli!

Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med er alla och dela min passion och expertis för golf på Vårdsbergs Golfklubb. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor, vill boka en lektion eller bara vill prata golf!

Med vänliga hälsningar,
Philip Arm
PGA Qualified Trainee                                                                                     

Rulla till toppen
Vårdsbergs Golfklubb