Vårdsbergs GK 013-590 82 / Linköpings Golfklubb 013-26 29 90

KM öppen för anmälan

Välkommen till årets Klubbmästerskap för medlemmar i Vårdsbergs Golfklubb!
Observera att du kan anmäla dig till både Herr/Dam/Junior H/Junior D-KM samt din åldersklass. 

KM Åldersklass avgörs på lördagen 4/9 och Herr/Dam-KM respektive Junior-KM spelas över både lördag 4/9 och söndag 5/9, dvs du “tar med dig” ditt resultat från lördagen in i söndagens rond. På lördagen spelas 18 hål och så även på söndagen.

För att en åldersklass ska spelas krävs minst 4 anmälda. Vid lägre antal deltagare erbjuds deltagarna att tävla i en lägre åldersklass. Om det t ex är för få anmälda i D60, erbjuds de att spela i klassen D50 som förhoppningsvis då blir full. Om inte erbjuds spel i D30.

För mer info och anmälan
https://mingolf.golf.se/Competition/3035164

KM öppen för anmälan
Rulla till toppen
Vårdsbergs Golfklubb