Vårdsbergs GK 013-590 82 / Linköpings Golfklubb 013-26 29 90

Information om lektioner och kurser på Vårdsbergs GK säsong 2021

Nu är våren här och äntligen kan golfsäsongen utomhus sätta igång på allvar på Vårdsbergs Golfklubb! 

Vi hoppas att ni mår bra och att ni har klarat er i dessa tider av pandemi och restriktioner. ”Hålla i och hålla ut” har ju varit ledorden för oss alla men snart kan vi istället säga ”håla i” ute på golfbanan! 

Tränare på Vårdsbergs Golfklubb är även i år Karin Ederö Hedliden och hon kommer finnas på plats onsdagar och torsdagar för lektioner och kurser. Karin kommer även ansvara för Grönt Kort-kurser. I år kommer även Josefine Garton ge lektioner och kurser och hon kommer att finnas på plats på måndagar, tisdagar och fredagar. Josefine kommer att ansvara för juniorträningen.  

Vi kommer fortsätta att erbjuda Grönt kort-kurser på Vårdsbergs Golfklubb, både traditionella- och intensivkurser.  

I år kommer vi kunna erbjuda fler kurser och information om dessa hittar ni inom kort på hemsidan, anslagstavlan och i receptionen. Självklart följer vi Hälsomyndighetens rekommendationer när det gäller att anpassa kurserna efter gällande restriktioner.  

Vi kommer även i år erbjuda juniorträning på Vårdsbergs Golfklubb.  

Mer information och anmälan till de olika kurserna kommer inom kort! 

Vi önskar er en utvecklande, frisk och rolig golfsäsong! 
Med vänlig hälsning, 

Karin och Josefine 

Information om lektioner och kurser på Vårdsbergs GK säsong 2021
Rulla till toppen
Vårdsbergs Golfklubb