Lektioner / Kurser

1 625 :-
2 500 :-

Kurser

Här nedan kan ni ta del av vårt kursprogram och anmäla dig till passande kurser.

Samtliga grupper består av max 8 personer/kurs och för att en kurs ska starta behöver minst 5 personer vara anmälda.

Grönt Kortkurs
Kursprogram med anmälan finns här!
Pris 2 495 :- (junior t.o.m 15 år 1 695 :- )

Närspelskurs *NY*
Kom-I-Gång närspel är perfekt för dig som vill få en extra kick för att komma i gång med din golf runt green. Vi tränar två intensiva dagar där vi går igenom alla grundmoment inom golfen. Tiderna är fördelade till tre timmar torsdag och tre timmar fredag. Vi tar en kortare paus för fika som ingår i kursavgiften.
Vi går igenom de olika slagen runt green men fokus på grunder i tekniken och blandar teknikövningar med slag. En del utav kursen går ut på att förstå vilket slag som passar vilket läge.
Slagen vi kommer träna är Pitch/Wedge, Chip, Bunker och Putt.
Målet med kursen är att du som spelare ska få en bättre förståelse för vilket typ utav slag som krävs sedan en ökad förmåga att sedan slå slaget.
Pris: 1 495 :-
Tid: 09:00-12:00
Datum: 14/7 och 21/7
Anmäl Dig här!

Utslag och Bollflyktslagar *NY*
Det här är kursen för dig som vill bli bättre från tee, både på att slå med utslagsklubborna men framför allt att förstå vad som påverkar att bollen inte alltid går dit vi har förväntat oss. Vi kommer även att prata spelstrategi från tee, vilken är egentligen den bästa utslagsklubban för mig på olika hål?!
Målet med kursen är att du ska få en bättre uppfattning om vad du behöver jobba på i tekniken för att slå fler bra utslag, när det kommer till både klubbval och utförande.
Den andra delen är att på ett korrekt sätt kunna koppla ihop ett dåligt slag med vad som orsakade missen, var det svingsåret, bollträffen eller bladpositionen?!
Kursen kommer vara uppdelad i två olika 90 min tillfällen.
Pris: 595 :-
Tid: 17:30-19:00
Datum: 12/7 och 19/7
Anmäl Dig här!

Juniorträning
Juniorträningen kommer i år att genomföras på torsdagar vid 10 tillfällen, 5 tillfällen på våran och 5 tillfällen på hösten.
Vårtermin: v. 18-22
Hösttermin: v. 33-37

Grupp 1 tränar 17:00-17:50 och Grupp 2 tränar 18:00-18:50.
Vi tar emot intresseanmälan fram till den 28/4 och därefter bygger vi lämpliga grupper utifrån ålder och nivå.
Vår grundtanke är att juniorerna ska komma till oss och träna golf för att uppleva Glädje, Gemenskap och Utveckling.

Vid anmälan skriver ni juniorens för- och efternamn, adress, golf-id/personnummer, eventuellt hcp samt kontaktuppgifter.
Anmälan sker till: fabian.henriksson@landeryd.se
Pris 1 195 :-

Fortsättning Grönt Kort
Fortsättning Grönt Kort är träningsgruppen för dig som vill ha en stående tid varje vecka där du träffar likasinnade och nya golfare och får träna och repetera alla de olika grundslagen i golfens värld. Vi lägger stor vikt vid att lära ut och repetera grunder i tekniken och blandar teknikövningar med slag. Vi ses tisdagar, fem tillfällen under våren och fem tillfällen under hösten.

Seniors Only Tisdagar
För damer och herrar som vill träna golf i en grupp är detta träningsformen för dig.
Vi tränar fem veckor under våren och ytterligare fem veckor under hösten. Varje träningspass är 50 minuter. Under träningarna blandas de olika slagen i spelet golf och meningen är att du ska lära dig mer om din egen sving samt komma hit och träna golf under ordnade former för att lättare nå framgång!

Seniors Only Torsdagar kl. 13:00

Seniors Only Torsdagar kl. 14:00
Pris 1 395 :- Anmäl dig här!