Lektioner / Kurser

Välkommen till 2021 års lektioner och kursutbud!
Här kan du boka lektioner och kurser med Karin Ederö och Josefine Garton. Kurser och lektioner bokas via ProPlanner. Logga in och välj ledig tid. Alla våra kurser betalas via faktura, lektioner betalas på plats i Receptionen vid lektionstillfället.

Lektioner

Lektion
25 minuter
50 minuter

extra person 25 min
extra person 50 min

395 :-
790 :-

100 :-
200 :-

Lektionspaket
3 lektioner 25 min
5 lektioner 25 min
10 lektioner 25 min

1 050 :-
1 625 :-
2 500 :-

Kurser

Nu har vi tagit fram årets kursprogram som du kan anmäla dig till. Vi har olika kurser och lektionspaket som vi hoppas kan passa dina behov. Vi kommer utöka antal kurser om vi ser att efterfrågan finns. OBS! Maxantal är 8 personer/kurs och för att en kurs ska starta behöver vi minst 5 personer vara anmälda.
För mer information eller om du har några funderingar, kontakta oss tränare:
karin.edero@landerydsgolf.se
josefine.garton@landerydsgolf.se

Grönt Kortkurs
Kursprogram med anmälan finns här!
Pris 2 495 :- (junior t.o.m 15 år 1 695 :- )

Juniorträning
För info och anmälan:  Juniorträning 2021
Pris 1 395 :-

Kom Igång Kurs
Denna träningsform är perfekt för dig som vill få en extra kick för att komma igång med din golf under våren. Vi tränar en heldag där vi går igenom alla grundmoment inom golfen. Vi tar en kortare paus för fika och lunch som ingår i kursavgiften.
Varmt välkommen att anmäla dig till en jättebra rivstart på golfsäsongen 2021!
Pris 1 695 :-
   – Kom-i-gång grupp 1, 24 april kl. 9.00-15.00 (Karin) Anmäl dig här!
   – Kom-i-gång grupp 2, 2 maj kl. 9.00-15.00 (Josefine) Anmäl dig här!

Fortsättning Grönt Kort
Fortsättning Grönt Kort är träningsgruppen för dig som vill ha en stående tid varje vecka där du träffar likasinnade och nya golfare och får träna och repetera alla de olika grundslagen i golfens värld. Vi lägger stor vikt vid att lära ut och repetera grunder i tekniken och blandar teknikövningar med slag. Vi ses varannan måndag fem tillfällen under våren och tre tillfällen under hösten.
Pris 1 995 :- Anmäl dig här!

Bättre Golf
Bättre Golf är träningsformen för dig som vill ha en stående tid varannan vecka att komma till en grupp med likasinnade att träna tillsammans med. vi träffas efter ett i förväg utsatt schema och går igenom alla de olika grundslagen i golfens värld. Vi lägger stor vikt vid att lära ut grunder i tekniken och blandar teknikövningar med slag.
Pris 2 395 :-
   – Hcp 0-36 Anmäl dig här!

Gents Only
För herrar som vill träna golf i en grupp med andra golfande är detta träningsformen för dig.
Vi tränar fem veckor under våren och ytterligare fem veckor under hösten. Varje träningspass är 50 minuter. Under träningarna blandas de olika slagen i spelet golf och meningen är att du ska lära dig mer om din egen sving samt komma hit och träna golf under ordnade former för att lättare nå framgång!
Pris 1 395 :- Anmäl dig här!

Ladies Only
För damer som vill träna golf i en grupp med andra golfande är detta träningsformen för dig.
Pris 1 395 :- Anmäl dig här!