Instruktör

KARIN EDERÖ, INSTRUKTÖR
karin.edero@landerydsgolf.se
0702-72 37 24

Karin har under hela sitt liv spelat golf och i många år på touren. Hon jobbar idag tillsammans med Petter på Landeryd med att utveckla våra elitspelare på Golfgymnasiet. Karin har ansvaret för utvecklingen av medlemmar och gröna kortutbildningen.

Karin är utbildad pedagog som har spelat golf på elitnivå under större delen av sitt liv. Hon är även utbildad mentor, hälsoinspiratör och friskvårdsmassör och är coach för Landeryds damlag.

JOSEFINE GARTON, INSTRUKTÖR
josefine.garton@landerydsgolf.se
0723-80 87 87

Josefine har spelat golf under större delen av sitt liv och tävlat på den svenska touren men också på collegenivå i USA.

Josefine har en kandidatexamen i Business Administration från College of Charleston, USA. Hon har även genomgått juniorledarutbildning och går nu Tränarassistent utbildning (TAU) för att kunna erbjuda lektioner under kommande säsong.

Vårdsbergs GK