Gästinformation

Bokningsinformation

Tidsbokning görs via Golf.se, terminalen i foajén eller receptionen på telefonnummer 013-590 82. Samtliga spelare måste registreras med Golf-ID. Alla spelare skall ankomstregistrera sig i receptionen eller terminalen minst 10 minuter före bokad starttid då detta förhindrar förseningar vid första tee.

Vårdsbergs GK förbehåller sig rätten att flytta samman bokningar för att fylla upp till 4-bollar i möjligaste mån.

Vid frost får banan ej spelas och bokad tid förfaller och spelare måste då boka ny starttid.

Regler för spel på banan

För att få spela på banan ska du vara aktiv medlem i någon golfklubb.

Det är ALDRIG tillåtet att spela utan egen utrusning, inte heller att spela på banan och inte släppa igenom en snabbare boll som kommer bakom. Har ni ett tomt hål framför er, skall ni genast släppa igenom bakomvarande spelsällskap. Hos oss spelar man lätt 9 hål under två timmar.

Glöm inte att använda din greenlagare!

Kontroller

Vi kan komma att ha kontroller ute på banan för att kolla att alla spelare har bokat in sig i bollen, ankomstregistrerat sig samt betalat eventuell greenfee.